Over ons

Nederlandse familie in Oostenrijk

Wij Nederlanders Arno en Marleen Vonk emigreerden in 2010 naar een klein bergdorpje in het Salzburgerland, genaamd Filzmoos. Filzmoos ligt op een hoogte van 1057 meter en heeft rond de 1400 inwoners. Vanuit ons Haus Alpentraum hebben we een prachtig uitzicht op de huisberg de Bischofsmütze en wat verder weg gelegen de Hochkönig. Met ons emigreerden mee onze zoon Coen (toen 10 jaar) en onze dochters Lotte en Iris (toen beide 8 jaar oud). In ons gezellige authentieke Oostenrijkse huis runnen wij een appartement voor 2 personen.

GASTVROUW MARLEEN

Geboren in Zuid-Afrika en vanaf haar tweede jaar opgegroeid in Vaassen. Na een opleiding op de Hotelschool en ervaring in de horeca opgedaan te hebben, kwam de opvoeding van de kinderen op nummer 1 te staan. Nu is Marleen het gezicht van Haus Alpentraum en is ze verantwoordelijk voor de verhuur van ons appartement en het vermaken van de gasten! Je kunt altijd bij Marleen terecht voor tips over de regio.

ARNO

Groeide op in Stolwijk en is zelfstandig actief als adviseur en investeerder bij internationale bedrijven en projecten.

COEN, LOTTE en IRIS

Arno en Marleen zijn de trotse ouders van Coen, Lotte en Iris. Coen werkt in Filzmoos bij Sport Stefan en Lotte en Iris zitten op de Tourismusschule in Bad Hofgastein.

ALS GEZIN

Gaan we graag op reis om de mooiste plekjes van de wereld te ontdekken!