Nieuws en berichten

Winter is coming!

img_450911

Momenteel genieten we van een combinatie van heerlijk nazomers weer én de eerste voorzichtige sneeuwbuien. De herfst heeft inmiddels officieel zijn intrede gedaan. We hebben afgelopen zomer de eerste gasten in ons nieuwe appartement mogen ontvangen. Door onze interne verbouwing verhuren we nu alleen ons appartement voor 2 personen. De gasten waren allemaal uiterst tevreden over de accommodatie en de omgeving en ook wij vonden het erg gezellig!

Na de zomer komt de herfst, misschien wel de mooiste tijd van het jaar. In Oostenrijk noemt men dit de “Goldene Herbst” door het prachtige roodbruine kleurenspel van alle bomen en bossen. Zeker een bezoekje waard, ons appartement verhuren we vanaf 4 nachten met een flexibele aankomstdag.

apfelstrudel

Zodra de zomer voorbij is, begint men in Oostenrijk volop met de winter voorbereiding. De pistes worden weer voorbereid zodat de eerste sneeuw straks gelijk optimaal geprepareerd kan worden. Alle gastenverblijven krijgen hun winter boekingen weer binnen. Ook wij hebben onze eerste reserveringen al weer mogen ontvangen. Heb je ook zin in een heerlijke week wintersport in FILZMOOS? Boek dan je vakantie bij ons. Je kunt uiteraard heerlijk skiën in het zeer uitgebreide SkiAmadé gebied, maar ook de langlauf- en wandel mogelijkheden zijn zeer goed. Kom ook genieten van een heerlijke Apfelstrudel of een glaasje schnapps, hopelijk snel tot ziens in Filzmoos!