Workation

Ben je op zoek naar een workation locatie in de Oostenrijkse bergen? Zoek niet verder! Ons huis in de prachtige Oostenrijkse bergen biedt een ideale omgeving.

Als je even wilt ontsnappen aan de drukte van alledag, dan is een workation in ons mountainstyle appartement in de Oostenrijkse bergen precies wat je zoekt! Genesteld tussen het prachtige berglandschap van Oostenrijk, vind je een rustig toevluchtsoord waar je kunt ontspannen, werken en de omgeving kunt verkennen.

We bieden een rustige sfeer en een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Ons appartement is volledig uitgerust met WiFi, comfortabel meubilair en alle nodige voorzieningen om je een productief en relaxed verblijf te bezorgen (max 2 personen).

Geniet van de natuurlijke schoonheid van de Oostenrijkse bergen om je te helpen focussen en het meeste uit je werk te halen. Of het nu gaat om werk of vrije tijd, zorg ervoor dat je het meeste uit je tijd haalt.

Als je behoefte hebt aan een paar uur sparren met een ervaren ondernemer (30 jaar plus), dan kun je dit combineren met het verblijf. Arno heeft veel ervaring op ondernemersvlak, en weet als geen ander dat het soms eenzaam (en koud) kan zijn aan de top. We kunnen sparren over van alles, we gaan er gewoon open in en zien vanzelf op welke thema´s we uitkomen. Dit kan “aan de desk” in het appartement, of ´s middags tijdens een heerlijke wandeling in de prachtige Oostenrijkse natuur. Dit alles in een relaxte, ongedwongen en natuurlijke setting (1 op 1).

Je workation in de Oostenrijkse bergen is de perfecte manier om te ontspannen, werken en ontdekken. Als je klaar bent voor een workation in de Oostenrijkse bergen, informeer dan vandaag nog naar de mogelijkheden.

Direct aanvragen